zondag 21 juli 2013

Sneaky tussenblog van de familie

Goedevroegemorgen lieve volgers van Gonne's blog. Vandaag een kort verslagje van de gezinsleden...hoeven jullie niet zo lang te wachten op Gonne's blog, dat ongetwijfeld vanavond weer op het net verschijnt.

Gonne zit inmiddels weer op haar fiets, vanuit Florence op weg naar Citta di Castello, door de heuvels van Toscane en Umbrië. Om 6.45 vertrokken en dat geeft haar intentie weer: doorbijten, door de heuvels knallen en nét iets verder komen dan vooraf gepland. Het weer is goed, al wordt het warm.  

Gisteren hebben we haar van Verona naar Florence gebracht, na een cultuur onwaardige avond in Verona. Overigens kwam Florence er niet beter af, tsja Meiden met een Missie hebben wat anders aan de kop en kont dan al dat moois van beide steden. Maken we later goed!

Afscheid was toch wel eventjes slikken. Maar ik weet zeker dat ze nu op haar fiets alweer de flow terug heeft van de afgelopen anderhalve week. Pedaaltjes laten draaien, KiKa teddy achterop en weten dat je aankomt in het paradijsje van Umbrië. De finish in Assisi wordt vandaag verkend, zodat we de laatste kilometer van haar goed in zicht hebben; geheel in stijl eindigt ze bergop:-)

Als 't me lukt zet ik nog wat foto's van het einddoel op het blog. Mochten jullie in de buurt zijn, Franciscus Basiliek Assisi, grasveld voor de prachtige kerk (of eigenlijk 3 kerken, bovenop elkaar). Schrijf in de agenda: maandag 22 juli, rond 12.00 uur. Vanavond meer details over aankomst tijdstip.

Even over hier (wij zijn al op locatie en bereiden de aankomst voor met ..........  nee nee, Gonne leest mee). Gisteren met de kids na afzetten van Gonne naar Assisi gereden, onderweg even m'n broertje getext, want die zitten op de camping in de buurt. Wat wil je....reden ongeveer 12 kilometer voor ons! De rest laat zich raden, broer Venhuizen 1 hield het gas in, broer Venhuizen 2 deed het gas erop. Er schijnen prachtige foto's van ons gemaakt te zijn, maar voor je broertje moet je wat over hebben. We hebben elkaar gevonden en samen een biertje gedronken op hun camping, in gezelschap van 7 jongelui. Dat houdt ons jong. En ze komen allemaal maandag Gonne binnenwaaien.

Nils reed ons vervolgens (cola, geen bier) richting Assisi en appartement. Warm onthaal van An en Dieter, wijntje, hapje knuffel, en wonderschoon uitzicht op de heuvels van Umbrië. Je kunt niet beter treffen. De meiden hadden honger, dus even Gualdo leegshoppen en koken. Jullie zien, ik heb niet veel te doen: Gonne fietst, Nils rijdt de auto en de meiden koken;-)

Goed, ik sluit af en ga kijken of ik dit blog op het web krijg. Tot blogs, of tot in Asssisi! En anders tot thuis. En ja, allemaal nog ENORM BEDANKT voor alle steun die jullie Gonne hebben gegeven. 't Arme kind had een uur per dag nodig om alle Facebook, whatsapp en andere social media leeg te lezen. Ook bedankt voor alle financiële steun aan KiKA, voor de kinderen die niets liever dan ook gezond willen zijn. We denken aan en bidden voor Britt. Gonne heeft nu ruim 8000,- (ja, ze is er overheen!) bij elkaar gefietst en allemaal dankzij jullie. Laten we het kleine maar oh zo belangrijke verschil samen maken. Dank dank dank....

RJ

Ciclo di Assisi
(Copyright Gonne)






Geen opmerkingen: