woensdag 10 april 2013

Tussenblogje

Even een tussenblogje omdat het zo leuk is om te vertellen dat er al 2866,- euro klaar staat voor KiKa!! Bovendien heb ik een bod gekregen van 130,- euro voor de Fatboy junior. Die twee getallen samen benaderen de 3000 wel heel erg dicht. Nog mooier is het natuurlijk als er een hoger bod komt op zo'n coole Fatboy junior waarvan je de kleur zelf mag uitzoeken. Ik herhaal het nog maar even: splinternieuw, leuke kleurtjes beschikbaar, ideaal voor op een kinderkamer, speelkamer, leeshoek in de klas......noem maar op. De Fatboy junior wordt beschikbaar gesteld door De Donjon Eindhoven en het bedrag gaat in zijn geheel naar KiKa.
Dat leuke meisje hoort er overigens niet bij.....


Nog wat gedaan? Jazeker!
Zondagmorgen in alle vroegte zo'n 12 km. gelopen. En beoordeel zelf:
Blauwe lucht, zon, vrieskou, stilte, weidsheid......kortom: genieten!!













Maandag was het helaas weer bewolkt. Tenslotte hebben we zondag een hele dag zon gehad, je moet dat mooie weer ook langzaam opbouwen hè?!
's Morgens een route uitgezocht met de knooppuntenkaart. Weer allerlei bekende en minder bekende dorpjes doorkruist. Noordwaarts, dus wat vlakker dan richting Maastricht e.o.
Ook mooi maar soms ook echt minder mooi. Een paar keer liep de route langs en over  industrieterreinen. Tja, dat zie je niet als je op zo'n knooppuntenkaart kijkt. Maar goed, het gaat vooral om de te maken trainingskilometers en dat waren er toch weer zo'n 100. Het ging niet altijd heel gemakkelijk omdat het erg waaide. En hoe vlakker het landschap, hoe meer wind er staat lijkt wel.




Even lunchen bij  Stevensweert





Dinsdagavond getraind op de baan bij Unitas en vandaag vooral bezig geweest met de komende twee dagen. Zoals daar is: het uitzoeken van de route. Dat had ik al zo'n beetje gedaan, met nadruk op zo'n beetje. Ik kwam erachter dat de routeplanner twee keer een pont had opgenomen. Klein detail is dat die nu niet varen. En om nou ook nog te gaan zwemmen, beter van niet. Dus de knooppuntenkaarten erbij en puzzelen, en nog eens puzzelen, checken, rekenen aan de kilometers.....maar het is gelukt. Althans, dat hoop ik. In het volgende blog lezen jullie of het echt gelukt is.
Morgen 94 km. naar Eindhoven, vrijdag een eerste etappe van Eindhoven naar Zutphen, ik denk ongeveer 135 km. (denk hè.....), dan stukje trein naar Hengelo, en vanuit Hengelo de resterende 15 km. naar Oldenzaal. Zaterdag met Debby in de omgeving van Oldenzaal fietsen. Afstand? Sterk afhankelijk van mijn zitvlak, bovenbeenspieren, arm- en schouderspieren. Kortom: ik zie het wel. Gewoon lekker fietsen!

En zondag, de dag dat het 20 graden wordt, genieten van de muziek van Mrs. Djizz en het lekkere weer èn natuurlijk hopen op een mooie opbrengst voor KiKa!

Wordt vervolgd.......

Ciclo di Assisi

Geen opmerkingen: