maandag 29 april 2013

Even een korte blog

Vanuit de Eifel even een berichtje op mijn blog. Vooral als test om te kijken of ik via de wi-fi hotspot op de iPad mini mijn blog kan bijwerken. Ja dus, met wat geduld!! De verbinding is niet bepaald snel maar goed, dat is niet het belangrijkste.

De afgelopen dagen hebben Rob-Jan en ik twee maal een  route gefietst in deze prachtige en heel heuvelachtige omgeving!
Zaterdag hebben we ruim 50 km. gefietst en hebben we ruim 800 hoogtemeters gemaakt. Nou, dat was geen kattenpis. Heuvels tot zo'n 12% vragen wel om wat doorzettingsvermogen en vermogen tot afzien. Maar, het is ons beiden gelukt!! Petje af voor Rob-Jan die na de DSM classic niet meer op de fiets heeft gezeten.
Naast die leuke heuvels was er wederom weer erg veel wind. Na het bergop fietsen hebben we nog 20 km. tegen wind in gefietst. Ook niet bepaald een makkie. Als toetje mochten we gelukkig wel de laatste vier km. afdalen, dezelfde vier waar we bergop mee begonnen waren.

Gister hebben we een stukje hardgelopen. 5,5 Km. met 400 hoogtemeters. Dat was echt niet grappig! Uiteindelijk hebben we de laatste meters bergop gewandeld, het was iets teveel van het goede. Het weer naar beneden rennen maakte natuurlijk wel iets goed.

Vanmorgen zaten we om 9.00 uur op de fiets. Eerst langs de oever van de Ruhrsee, beetje op, beetje neer, beetje asfalt, beetje grind, beetje lastig soms, maar heel erg fraai! Denk daarbij aan een strakblauwe lucht, gigantisch veel bomen, gekwetter van vogels, redelijk lekker temperatuurtje........mooi hè?! En ook weer een mooi traininkje: ruim 35 km. met zo'n 500 hoogtemeters.
Foto's volgen nog! Evenals een iets uitgebreider verslag van de afgelopen week.

Tot het volgende blog!!

Ciclo di Assisi

Geen opmerkingen: